Sposób przygotowania

Bagietkę smarujemy masłem i ukłądamy na niej sałatę. Natępnie jeden obok drugiego kładziemy plasterki pomidora, a na nich ser camembert. Całość dekorujemy świeżą bazylią. Możemy dodatkowo posypać jeszcze suszonymi ziołami prowansalskimi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie mogę się napatrzeć na Twoje bagietki, są piękne i na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    oj jakie smakowitosci swietnie wyglada
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Śliczna i apetyczna...aż zaczęłam rymować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    aż ślinka leci,wygląda super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacja !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !