Sposób przygotowania

Sałatę, pomidor, paprykę i cebulę kroimy w kostkę. Bagietkę smarujemy masłem i układamy na niej sałatkę. Za pomocą foremki do ciasteczek wycinamy z fety dwa serduszka i kładziemy na naszej bagietce. Całość posypujeny przyprawą (ja używam sosu do sałatek) grecką, a nastepnie przyozdabiamy czarnymi oliwkami i bazylią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    cudeńko
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jakie fajne serduszka:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    he he bardzo fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ale pięknie udekorowana !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !