Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka na szybko z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 25 dkg
cebula 2 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka na szybko z cebulką

Wątróbkę kroimy w małe kawałki, wrzucamy na rozgrzaną patelnię z masełkiem, smażymy kilka minut, dodajemy pokrojoną w plasterki cebulę. Cebulę smażymy tak długo by nam smakowała, albo na szklisto albo mocniej, solimy na talerzu, podajemy z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anya_86 12.12.2012 07:58
Dziękuję za miłe opinie:)
wolochski 05.07.2011 13:25
super
adam1f 06.03.2011 01:38
smaczne
eduszo
eduszo 25.11.2010 19:05
Lubie wątróbkę aqle licze holesterol wię jej unikam.
lukoszek88 24.11.2010 22:48
Mniam
MAR3STA 20.11.2010 23:58
lubię!
wolochski 20.11.2010 14:47
pycha
Leonka 15.11.2010 22:04
Dawno nie jadlam, ale uwielbiam wątróbkę! :)
gacopierz23 09.11.2010 16:04
Lubię wątróbkę
eli82 04.11.2010 19:04
szybkie i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak