Sposób przygotowania

schabowe lekko rozbijamy, nacieramy jarzynką i solą. Do garnka wlewamy olej (tak zeby przykrywal pozniej kotlety) i jak sie nagrzeje to wkladamy kotlety. Smażymy na obu stronach do miekkosci, wyciągamy i na tym samym oleju smazymy pokrojona w kostke cebulke, gdy robi sie miekka to dodajemy przecier pomidorowy oraz solimy i pieprzymy do smaku, wkladamy spowrotem mieso. Cebulka polewamy ziemniaki

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pomysłowy, prosty przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładnie wygląda to miesko i na pewno smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    bardzo smaczny i fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie przyrządzone mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego schaba nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Fajny przepis ,warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !