Sposób przygotowania

Mięso myjemy, osuszamy i nacieramy pieprzem i majerankiem oraz papryką. Do naczynia żaroodpornego wsypujemy na dno ok 2-3 cm warstwę soli, a następnie wkładamy mięso i zasypujemy resztą soli. Mięso pieczemy ok 2 godzin w temp. 170\'C. Po wyciągnięciu delikatnie usuwamy wierzchnią warstwę soli i delikatnie wyciągamy pieczeń tak by jej nie naciąć. Pieczeń podajemy na ciepło lub na zimno pokrojoną na kanapkę. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    musi być dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !