Sposób przygotowania

Z mąki,wody,mleka,jajka zagnieść ciasto.Rozwałkować je,powycinać kółka,nakładać dżem jabłkowy,pozlepiać pierogi,wrzucać do wrzącej wody i gotować 7-10 minut na średnim ogniu.Gotowe pierogi posypać cukrem pudrem i cynamonem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    takich jeszcze nie jadłam, muszę je zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    a ja robię po prostu z jabłkami pokrojonymi w kosteczkę, pyszne polane śmietaną i posypane cynamonem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !