Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa z tuńczykiem i ogórkiem konserwowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100 g
korniszony
cebulka marynowana
jaka na twardo 2
paryka marynowana

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa z tuńczykiem i ogórkiem konserwowym

Ryż ugotować,kilka ogórków pokroić w paseczki,trochę marynowanej papryki pokroić w kostkę,jajka w kostkę ,tuńczyka rozdrobnić na mniejsze kawałki.Wszystko wymieszać z ryżem,na koniec dodać sok z połowy cytryny trochę natki pietruszki i kila łyżek oliwy i majonezu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 11.06.2012 01:13
pycha;)
Rybciia 28.04.2012 00:06
pycha
olkaaa 26.04.2012 19:10
extra
Krystyna32 14.04.2012 10:11
super
Elżbieta17 22.02.2012 14:37
super:)
Anna138 04.12.2011 19:06
ciekawa
smakoszek 04.11.2011 21:23
super
Neetka90 20.07.2011 09:44
świetna! ;)
misia53 15.07.2011 23:53
bardzo smaczna
traktorek 10.07.2011 21:51
wspaniałe
daria899 08.06.2011 12:44
ciekawa
Patrycja33 03.06.2011 16:50
lubię taką sałateczkę
Grazyna0211 13.04.2011 09:56
super
Ania67 25.03.2011 15:25
fajna
zuzanna6 23.03.2011 07:18
bardzo dobra sałatka
kuklik 25.01.2011 16:25
tuńczyk w sałatce to jest to
mysza666 17.11.2010 15:03
Lubię tuńczyka, czyli i sałatki z nim:)
etka 14.11.2010 13:28
ja tez lubie taka
ben-ka 01.11.2010 14:47
Sałatki to ja lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak