Sposób przygotowania

Ser panierować w jajku i bułce. Brzoskwinie pokroić na plasterki grubsze. Następnie na patelni na maśle podsmażać brzoskwienie, żey lekko puściły sok, potem obsmażać na takiem masełku ser. Po wyjęciu na talerz, układać plasterki brzoskwini na serze.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pasuje mi:)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam camembert!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    hmm... chyba jednak nie spróbuję...
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    hmm... chyba jednak nie spróbuję...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawy zestaw.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !