Sposób przygotowania

1.Bazylię posiekać.
2.Połączyć ze sobą wszystkie składniki: bazylię, parmezan oraz majonez.
3.Doprawić do smaku pieprzem ( soli nie potrzeba, bo majonez nadaje już odpowiedni smak)
4.Pomidorki przekroić na pół i udekorować nimi sos. Przybrać listkami bazylii.
5.Sos pasuje jako dodatek do kanapek lub mięsa podawanego na ciepło i zimno.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    myślisz do makaronu też by pasował ?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mięsko z tym sosikiem aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    znakomity dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    moje uklubione zestawienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    znakomity
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Myślę, że plaster pieczonej karkówki na zimno z tym sosikiem smakuje pysznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !