Sposób przygotowania

Karkówkę podzielić na porcje, natrzeć przyprawą do mięsa wieprzowego, oprószyć ziołami, pieprzem, obiema paprykami i włożyć do woreczka do pieczenia. Dodać oliwę i 2- 3 łyżki wody. Woreczek zamknąć. Karkówkę piec przez około 90 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    czesto robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    apetycznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    robię podobną i jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszniutkie mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    Taką to jaja lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !