Sposób przygotowania

Prościutki obiadek z cyklu ,, leniwca \" - jak nam się bardzo spieszy by zrobić coś ciepłego na obiad .
Kiełbaski ponacinać w ,, krateczkę \" i obsmażyć na maśle na rumiano, dosypać pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić ją . Z pieczarek usunąć ogonki i przekroić na pół a pieczarki w ćwiartki . Zdjęć z patelni kiełbasę i wsypać pokrojone ogonki i włożyć kapelusze pieczarek. Usmażyć na rumiano . Dołożyć z powrotem kiełbasę . Wrzucić rozkruszoną kostką bulionową .Podlać śmietanką i dusić przez chwilę. Doprawić do smaku pieprzem .
Podawać z puree ziemniaczanym posypaną pokrojoną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    bardzo smakowite kiełbaski
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mnaim mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam pieczarki,kie?bask? te? wi?c napewno jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !