Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta borowikowa

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapelusze suszonych borowików 0,5 kg
masło w/g uznania
bazylia do smaku
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta borowikowa

Kapelusze borowików udusić masłem i z vegetą do miękkości. Następnie grzyby przepuścić przez maszynkę do mięsa. Otrzymaną masę przyprawić vegetą, bazylią i pieprzem. Dokładnie wymieszać na jednolitą masę,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 26.12.2011 16:18
pyszna !
Ania67 22.07.2011 09:40
extra pomysł
szalonamariolka 29.10.2010 10:11
musze sprobować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak