Sposób przygotowania

Flaki dokładnie opłukać , wymoczyć i obgotować, odcedzić i pokroić na cienkie paseczki. Następnie z pręgi wołowej ugotować rosół z warzywami. Do wywaru wsypać kaszę i pokrojone flaki. Gotować ok. 35 min i doprawić do smaku solą, pieprzem, majerankiem i natką pietruszki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    może być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Z kaszą jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !