Składniki:
flaki wołowe | 1 kg |
pręga wołowa | ,0,70 dkg |
kasza jęczmienna | 10 dkg |
sól, pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | w/g uznania |
cebulka | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
flaki wołowe | 1 kg |
pręga wołowa | ,0,70 dkg |
kasza jęczmienna | 10 dkg |
sól, pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | w/g uznania |
cebulka | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: