Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w jednej szklance lekko osolonej wody. Tuńczyka odcedzamy z oleju, dodajemy kukurydzę, oliwki pokrojone w talarki, jajka i cebulę pokrojoną w kostkę. Wszystko mieszamy wspólnie z ryżem i majonezem. Przyprawiamy gomasio oraz pieprzem mielonym. Odstawiamy w chłodne miejsce. Podawać lekko schłodzone.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda wyśmienicie! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    i tak samo pewnie smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna sałatka :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo tak? lubi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię tą sałatkę i często robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    naprawdę dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !