Sposób przygotowania

Sr żółty wkładamy do gorącej wody na około 30 minut .Pieczarki oczyszczamy ,kroimy i smażymy na oleju do odparowania wody.Dodajemy do nich serki topione i czekamy aż się rozpuszczą .Ogórka i paprykę kroimy w małą kostkę .Dodajemy do serków i doprawiamy do smaku. Natkę siekamy i również dodajemy o farszu.Ser żółty rozwałkowujemy ,Nakładamy na blat sera przygotowany farsz i zwijamy w rulon.Owijamy lnianą ściereczką i wkładamy na noc do lodówki .Gdy jest gotowy kroimy w plastry .Idealny na przekąskę dla gości.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię podobną roladę ale bez pieczarek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    wow-super:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Musi być pyszna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !