Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić i poczekać aż obeschnie. Ogórki, paprykę, jajka oraz cebulę skroić w drobną kostkę i dorzucić do kapusty. Wszystko razem wymieszać z majonezem. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Włożyć do lodówki na godzinę, aby nabrała smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wygląda super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na zdjęciu kapusta wyszła rewelacyjnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna i bardzo ladnie wyglada!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ma ładne kolory i na pewno dobrze smakuje :)
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    chowam do swoich....
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo lubię czerwoną kapustę. i bardzo fajne połączenie z żółtą papryką :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawa i ładnie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pięknie wygląda i super smakuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !