Sposób przygotowania

Ryż w woreczku ugotować w osolonej wodzie i dać do odcieknięcia. Na patelni roztopić margarynę, wkroić cebulę i pokrojone w kostkę filety. Wysmażyć na złoty kolor. Ryż wyłożyć na talerz i przykryć gulaszem z kurczaka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super, mniam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pikantne od czasu do czasu również preferuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    szybki pomysł na drugie danie!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatny i smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    często taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    często taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    nawet dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !