Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantna pomidorowa z chili i bazylią

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostki rosołowe 2 szt.
marchewka 1 szt.
przecier pomidorowy 2 łyżki
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
ryż 4 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
śmietana 12% 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: pikantna pomidorowa z chili i bazylią

Zagotować wodę z kostkami rosołowymi, dodać pokrojoną marchewkę. Wsypać ryż, dodać chili i bazylię. Doprawić do smaku i podbić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 05.11.2011 20:16
uwielbiam pomidory z bazylią
mamusia1 02.11.2011 13:47
smakuje wszystkim moim domownikom
mamusia1 02.11.2011 13:47
smakuje wszystkim moim domownikom
daria899 21.04.2011 23:23
pyszna
mamusia1 04.03.2011 17:15
super! lubię ostre zupki
mamusia1 04.03.2011 17:15
super! lubię ostre zupki
zajaczekjz 01.01.2011 19:41
Ja zawsze robię łagodną a może warto spróbować na ostro:)
Beata73 30.11.2010 17:43
pyszna pomidorówka
Kryska73 27.11.2010 17:20
delikatna i smaczna!
agata1722
agata1722 16.11.2010 18:38
mniam lubię pikantne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak