Sposób przygotowania

Szynkę i łososia pokroić w małe kawałki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Twaróg zmiksować z majonezem, masę podzielić na 3 porcje. Jedną wymieszać z łososiem, drugą z szynką, trzecią zostawić bez niczego. Trzy kromki ułożyć obok siebie, posmarować 1/3 masy łososiowej, przykryć kolejnymi 3 kromkami i posmarować masą szynkową, następne 3 kromki i masą bez dodatków posmarować. Kolejne 3 kromki oraz boki smarujemy resztą masy łososiowej. Ciasto schłodzić, udekorować ćwiartkami jajek i posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !