Sposób przygotowania

Bagietkę smarujemy masłem i układamy na niej sałatę, a nastepnie plastry łsosia. Cebulę rozkładamy na krążki i wkładamy w środek paseczki pora. Tak przygotowaną ozdobę układamy na kanapce. Na koniec przecinamy plasterek cytryny na pół i kładziemy na kanapce jak przedtawiono na zdjeciu. Całość posypujemy suszoną pietruszką.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smacznie i kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Propozycja na zdrowe i pyszne śniadanko.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prawdziwe i bardzo smaczne arcydzieło
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    świetna przekąska :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Nie mogę się napatrzeć na te Twoje kanapki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !