Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słoneczna bagietka z łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
łosoś wędzony plastry 50 g
cebula czerwona 2 plasterki
por
cytryna 1 plasterek
sałata 3 liście
masło
szuszona pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Słoneczna bagietka z łososiem

Bagietkę smarujemy masłem i układamy na niej sałatę, a nastepnie plastry łsosia. Cebulę rozkładamy na krążki i wkładamy w środek paseczki pora. Tak przygotowaną ozdobę układamy na kanapce. Na koniec przecinamy plasterek cytryny na pół i kładziemy na kanapce jak przedtawiono na zdjeciu. Całość posypujemy suszoną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 21.01.2013 22:39
Nie mogę się napatrzeć na te Twoje kanapki
Wafelek2601 21.08.2012 20:37
Super wygląda
magduś83 06.05.2012 20:07
świetna przekąska :)
smakowita 19.04.2012 08:38
prawdziwe i bardzo smaczne arcydzieło
Sarenka 03.12.2011 07:53
Propozycja na zdrowe i pyszne śniadanko.
Iwona56 18.06.2011 19:33
wspaniała
marta1371 11.05.2011 17:24
Smacznie i kolorowo
MAR3STA 10.12.2010 17:10
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak