Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z łososiem i kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
salałata 3 liście
jajko 1 szt
rzodkiewka 1 szt
masło
kiełki
łosoś wędzony plastry 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z łososiem i kiełkami

Jajko gotujemy na twardo, ostudzamy i kroimy w plasterki. Bagietkę smarujemy masłem, a następnie ukłądamy na niej sałatę. Na sałacie kładziemy na przemian plasterek rzodkiewki, polasterek jajka, kawałek łososia i znów rzodkiewka, jajko, łosoś itd. Na górze ukłądamy rządek z kiełków (najlepiej mix)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 10.03.2014 20:33
I kolorowo i smacznie i zdrowo, super!
smakowita 01.05.2012 20:55
smaczna i zdrowa
agnieszka189 21.02.2011 11:11
REWELACJA, cudowna
ZEWA 25.01.2011 16:39
ślicznie się prezentuje
Marcin37 17.11.2010 22:28
Pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak