Sposób przygotowania

Jajko gotujemy na twardo, ostudzamy i kroimy w plasterki. Bagietkę smarujemy masłem, a następnie ukłądamy na niej sałatę. Na sałacie kładziemy na przemian plasterek rzodkiewki, polasterek jajka, kawałek łososia i znów rzodkiewka, jajko, łosoś itd. Na górze ukłądamy rządek z kiełków (najlepiej mix)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    Pychotka
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ślicznie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    REWELACJA, cudowna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I kolorowo i smacznie i zdrowo, super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !