Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina w sosie własnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowiny 50 dag
cebuli 2 sztuki
mąki 1 łyżka
sól pieprz
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina w sosie własnym

Mięso umyć, osuszyć podsmażyć na oleju ,dodać pokrojoną w piórka cebulę ,posolić podlać letnią wodą i dusić do miękkości mieszając kilkakrotnie, pod koniec duszenia mięso posypać mąką i pieprzem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 01.11.2010 21:36
wygląda apetycznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak