Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroby wieprzowej 30 dag
jajek 2 sztuki
mleko 1 łyżka
olej sól,pieprz bułka tarta

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba panierowana

Wątrobę umyć , pokroić na kawałki, jajko roztrzepać z mlekiem,solą i pieprzem, panierować w jajku i bułce , kłaść na gorący tłuszcz. Smażyć na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak