Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rozbitego mięsa[łopatka,szynka 6 plastrów
dużych pieczarek 10 sztuk
masła 2 łyżki
cebuli 1/2 szt
jajek 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
olej do smażenia sól,pieprz bułka do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki

Pieczarki obrać , drobno pokroić, przesmażyć na maśle razem z cebulą , dodać 2 łyżki tartej bułki doprawić solą i pieprzem, wymieszać . Nakładać farsz na plastry mięsa, zwijać roladki panierować w roztrzepanym jajku i tartej bułce, smażyć na złoto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 27.08.2011 19:50
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak