Sposób przygotowania

Wymienione owoce obrać ze skórki a następnie pokroić w drobną kosteczkę. Całość wymieszać dodając w zależności od tego czy są słodkie owoce nieco cukru pudru. Kremówkę ubić na sztywno z cukrem waniliowym. Następnie płatki migdałowe podsmażyć na suchej patelni. Jak nabiorą złotego koloru dodać odrobinę masła i ok. 1 łyżki miodu. Owoce przełożyć do salaterek wierzch przykryć kremówką i wyłożyć migdały. Całość polałam jeszcze likierem tirmaisu.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pycha
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dawno takiej nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !