Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony ser brie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy np turek 1 opakowanie
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka
jajko
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: smażony ser brie

Ser pleśniowy pokroić w dość grubą kostkę. Następnie dokładnie obtoczyć w mące a później w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju. Po zdjęciu z patelni odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniczkach papierowych. Podawać z żurawiną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 01.10.2013 22:20
z żurawiną najlepszy
Jodaj 20.11.2012 21:36
mniam :) pychaśnie :)
IlonaAlbertos 13.04.2012 11:20
Pomysł świetny.
Agnik 07.02.2012 21:19
mniam
agunesu 24.01.2012 13:54
mniaaam:) zgrany duet:)
Małgorzata106 26.09.2011 20:21
super
angelika14 14.02.2011 16:48
pysznie wygląda a jak pięknie przyozdobiony cud malina
Joanna108
Joanna108 03.12.2010 08:49
rewelacja po prostu!!! Też takie robię, z tym że panieruję całe serki.
Margo1 29.10.2010 07:29
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak