Sposób przygotowania

Ser pleśniowy pokroić w dość grubą kostkę. Następnie dokładnie obtoczyć w mące a później w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju. Po zdjęciu z patelni odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniczkach papierowych. Podawać z żurawiną.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja po prostu!!! Też takie robię, z tym że panieruję całe serki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda a jak pięknie przyozdobiony cud malina
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniaaam:) zgrany duet:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pomysł świetny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :) pychaśnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z żurawiną najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !