Sposób przygotowania

Ser z masłem rozgniatamy widelcem ,dodajemy pokrojoną drobno cebulę i posiekany koperek .Doprawiamy do smaku pieprzem i dokładnie razem mieszamy.Pastą smarujemy chleb .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    camembert używamy cały czy tylko kremowy środek ?
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    skórkę zjadamy ,sam środek wystarczy do tej pasty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !