Składniki:
śmietany | 50 ml |
polędwiczki | 400 g |
mąi pszennej | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
sos z torebki np.pieprzowy, | pomidorowy |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 20 dag |
natka pietruszki | |
olej | 3 łyżki |
śmietany | 50 ml |
polędwiczki | 400 g |
mąi pszennej | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
sos z torebki np.pieprzowy, | pomidorowy |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 20 dag |
natka pietruszki | |
olej | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: