Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podwójnie panierowana pieś z kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 2 szt
jajko 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: podwójnie panierowana pieś z kurczaka

pierś czyścimy pod wodą kroimy na mniesze kawalki. ubijamy pierś tak aby byla cieńsza. W głębokm talerzu rozbjamy jajka i solimy ją, w drugim bułke tartą wsypujemy. Pierś moczymy dokladnie w jaju, późnie w bułce i znów w jajku i bułce. Teraz smażymy. Podwójna panierka powodje że kotlety są chrupiące

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 21.05.2012 12:20
lubie
rakow2
rakow2 14.01.2012 16:16
bardzo fajne
Iwusia 20.03.2011 23:44
ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak