Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę zetrzeć na tarce o małych oczkach.Do ciasta dodać 2 łyżki mąki,jajko,do smaku:pieprz czarny i ziołowy,przyprawę kucharek i sól.Wszystko dokładnie wymieszać i nakładać łyżką na rozgrzany na patelni smalec lub olej.Piec do chwili,aż placki będą rumiane.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zawsze smakują:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    to prawda zawsze smakują
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    z kefirem często takie jem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !