Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy i dusimy na oleju. Pod koniec dodajemy sól i pieprz.
Rozpuszczamy na patelni masło, dodajemy mąkę , Kucharka i robimy rumianą zasmażkę. Rozprowadzamy ją zimnym wywarem z pieczarek, na końcu dodajemy pieczarki, mieszamy do zagotowania.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    mmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wyśmienity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taki sosik.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pieczareczki pyszne są w każdej postaci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !