Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selerowa pasta kanapkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 średni seler
5 lyżek majonezu
sól, pieprz ziołowy
1/2 natki pietruszki
jajko 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: selerowa pasta kanapkowa

Seler umyj, obierz i zetrzyj na tarce. Jajka ugotuj na twardo i drobno posiekaj z dodatkiem natki pietruszki. Dodaj majonez, a następnie ugnieć całość łyżką. Dopraw do smaku solą i pieprzem ziołowym. Podawaj do kanapek na letni podwieczorek, np. z liściem sałaty i ogórkiem małosolnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak