Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajek ugotowanych na twardo 5 sztuk
pieczarek 7 sztuk
cebuli 1/2 szt
masła 1 łyżka
startego żółtego sera 2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat pieprz .

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka na ciepło

Jajka przekroić na połówki wyjąć żółtka, pieczarki umyć drobno pokroić, przesmażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulą ,żółtka rozgnieść widelcem, dodać pieczarki, doprawić przyprawami ,wymieszać i nakładać na połówki jajek, posypać żółtym serem .Zapiec 5-10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak