Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotowane odcedzamy , tylko nie do końca troszkę aby została woda. Do ziemniaków dodajemy mąkę i drewnianą pałką mieszamy, tłuczemy dokładnie aby wyszła nam kleista masa. Dokładnie taka aby nie było widać mąki i żeby ziemniaki nam nie odchodziły od pałki. Gotowe polewamy tłuszczykiem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie ziemniaczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    z maślanką super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam:}
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !