Sposób przygotowania

Do oliwy dodajemy przyprawę do karkówki , pokrojoną cebule wyciśniety czsnek tym smarujemy karkówkę i odstawiamy do lodówki .Na drugi dzień kroimy w plasteki smażymy na patelni dodajemy trochę wody ,kostkę bulionową i dusimy na małym ogniu ,aż powstanie sosik

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Lubię takie mięsko!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię karkóweczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !