Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól do smaku
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
kapusta czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Czerwoną kapustę drobniutko poszatkować. Następnie wymieszać ją z oliwą. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem wedle uważania. Na koniec skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 03.01.2014 17:02
pyszna suróweczka
IKrakowianka 11.09.2012 19:03
Też taką robię
Katarzyna/kate1980 06.04.2012 22:01
uwielbiam taką
BozenA 10.11.2011 16:58
super
BozenA 10.11.2011 16:58
super
bercik1 25.05.2011 22:23
Super, bardzo ją lubię
matii6 28.10.2010 21:24
lubię taką surówkę,,,
sylwiachmiel 28.10.2010 20:34
pyszna do mięska
Iwusia 28.10.2010 18:22
Super do obiadu :) Bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak