Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę drobniutko poszatkować. Następnie wymieszać ją z oliwą. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem wedle uważania. Na koniec skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super do obiadu :) Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    pyszna do mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię taką surówkę,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super, bardzo ją lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna suróweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !