Sposób przygotowania

Bulion drobiowy zagotować( zamiast bulionu można przygotować wywar na kościach). Gdy się zagotuje dodać do niego sos tabasco i koncentrat pomidorowy. Zaprawić go śmietaną i mąką. Pod koniec gotowania dodać zioła prowansalskie i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Tak przygotowaną zupę można podawać z makaronem lub ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Umm... pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubię ostre zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna, taka na ostro
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajna taka zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !