Sposób przygotowania

Masło utrzeć na gładka masę z 8 łyzkami cukru. Cały czas ubijając dodawać po jednym jajku, a nastepnie mąke przesianą z kakao i proszkiem do pieczenia. Na koniec dodac czekolade pokrojona drobno. Przelozyc ciasto
do tortownicy o srednicy 22 cm, wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą, ulozyc na wierzchu gruszki pokrojone w czastki lub kostke i posypac wierzch 2 łyżkami cukru. Piec przez ok. 45 minut w temp. 180 stopni. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo ciekawe i smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda przepysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !