Sposób przygotowania

Żeberka umyć, podzielić, osuszyć. Następnie przełożyć do miski i zalać winem oraz octem winnym. Odstawić na około 2 godziny. Następnie wyjąć, oprószyć pieprzem i przyprawą do żeberek, przełożyć do woreczka do pieczenia. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub brytfance i piec przez około 90 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Po 60 minutach można zmniejszyć temperaturę do 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Mięso to podstawa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Dla faceta idealne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !