Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z kapusty i kiełbasy do pierogów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa 10 dkg
cebula 1
smalec 3 dkg
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z kapusty i kiełbasy do pierogów

Kapustę ugotować w małej ilości wody, odcedzić ,drobniutko posiekać.Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu razem z pokrojoną kiełbasą. Doprawić do smaku, dobrze wyrobić. Jeśli jest rzadka można dodać troszkę bułki tartej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 01.01.2013 12:05
pomysłowy farsz
Mati13 25.11.2012 20:43
pierogi z takim nadzieniem muszą być pyszne :)
alaaa 21.10.2012 08:57
będą pyszne pierogi
anemon 22.06.2012 15:43
Świetny farsz i artystyczna robota.
eli_555 18.09.2011 23:40
lubię pierogi z takim nadzieniem
IZABELA29 27.08.2011 09:42
chętnie takie zjadam
IZABELA29 27.08.2011 09:42
chętnie takie zjadam
barbara11561 27.08.2011 09:39
świetne te pierożki,lepisz ręcznie czy maszynką(pięknie zlepione ,tak nie potrafię)
Anna169Hosz 30.07.2011 21:28
Interesujące, nigdy tak nie robiłam.
ben-ka 26.05.2011 18:57
ależ Ty masz pomysły - gratuluję:)
jolaxa 26.01.2011 19:06
pyszne
Natalia/tubisiek 28.10.2010 09:22
zapowiada się smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak