Sposób przygotowania

Kapustę ugotować w małej ilości wody, odcedzić ,drobniutko posiekać.Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu razem z pokrojoną kiełbasą. Doprawić do smaku, dobrze wyrobić. Jeśli jest rzadka można dodać troszkę bułki tartej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zapowiada się smacznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ależ Ty masz pomysły - gratuluję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące, nigdy tak nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne te pierożki,lepisz ręcznie czy maszynką(pięknie zlepione ,tak nie potrafię)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie takie zjadam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie takie zjadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    lubię pierogi z takim nadzieniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny farsz i artystyczna robota.
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    będą pyszne pierogi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pierogi z takim nadzieniem muszą być pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowy farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !