Sposób przygotowania

Wlać białka do misy miksera, dodać szczyptę soli i ubijać je na sztywną pianę. Następnie dodać do niej partiami cukier, nadal ubijając. Musi powstać gęsta piana.
Włóżyć część tej piany do szprycy i wyciskać jć na blaszę
aluminiową formując dowolne kształty.
Włóż blaszkę do nagrzanego do 100 st.C piekarnika na
ok. trzy godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Lubiane w dzieciństwie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !