Sposób przygotowania

Mięso , jarzyny , obrane ziemniaki i dodatkowe warzywa -pokrojone w kostkę zalać wodą . Dodać kostki rosołowe . gotować 40-50 minut .Wyjąć mięso , obrać z kości i skórek i użyć np do pierogów lub naleśąników ( lub rozdrobnione włożyć do zupy ) .Doprawić do smaku pieprzem .
Śmietankę najlepiej podawać osobno i dodawać na talerzu.Posypywać zieleniną .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    tradycyjna jarzynowa , pycha
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszna jarzynówka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    znam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    znam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    znam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    znam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    supwer

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !