Sposób przygotowania

Jabłka umyć, wydrążyć środki. Piec piekarnuku w temperaturze 180 stopni C około 15 minut. W tym czasie przygotować sobie talerze, polewając sosem czekoladowym. Upieczone jabłka ułożyć na talerzu, środki wypełnić zagrzaną wcześniej żurawiną. Deser podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do zdjęcia: przepis jest naprawdę super każdemu polecam jednak nie mogłam dać sosu czekoladowego gdyż mój maluszek jest uczulony na kakao
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam żurawinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !