Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z tuńczykiem, jajkiem i czarnymi oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
sałata 3 liście
pomidor 3 plastry
tuńczyk 1/2 puszki
jajko 1 szt
oliwki czarne 3 szt
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z tuńczykiem, jajkiem i czarnymi oliwkami

Bgietkę smarujemy masłem, nastepnie ukłądamy sałatę, plasterki pomidora, a na nich zorgniecionego widelcem tuńczyka w formie rządku. Na tuńczyku (w rzucie pomidorów) układamy plasterki jajka ugotowanego na twardo. Oliwki kroimy w plasterki i na każdym jajku kładziemy 3 krążki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 13.01.2013 10:30
Ale fajna i jaka kolorowa
smakowita 03.08.2012 16:31
same pyszności !
Bożena13 13.05.2012 18:50
ale pięknie się prezentuje! gratulacje świetnego przepisu:)
jogobella231
jogobella231 03.02.2012 08:03
super
MAR3STA 16.11.2010 18:02
pyszne śniadanko;))
Natalia/tubisiek 28.10.2010 09:12
wygląda bardzo apetycznie :)
bernika 27.10.2010 23:45
rewelacja!
wedith1 27.10.2010 21:48
Zjadłabym taką kanapeczkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak