Sposób przygotowania

Bgietkę smarujemy masłem, nastepnie ukłądamy sałatę, plasterki pomidora, a na nich zorgniecionego widelcem tuńczyka w formie rządku. Na tuńczyku (w rzucie pomidorów) układamy plasterki jajka ugotowanego na twardo. Oliwki kroimy w plasterki i na każdym jajku kładziemy 3 krążki.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zjadłabym taką kanapeczkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne śniadanko;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ale pięknie się prezentuje! gratulacje świetnego przepisu:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same pyszności !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale fajna i jaka kolorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !